bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 21 de novembre de 2012

L’espiritualitat de les comunitats religioses del Barri Vell de Girona

L’espiritualitat de les comunitats religioses del Barri Vell de Girona
L’espiritualitat de les comunitats religioses del Barri Vell de Girona
La comunitat parroquial del Mercadal de Girona ha organitzat dues rutes per tal de conèixer de prop l’espiritualitat de les comunitats religioses de la zona del Barri Vell.
A la primera de les rutes, el passat 10 de novembre, hi van assistir una vintena de persones que acompanyades per la professora Dolors Vidal, degana de la facultat de Turisme de la Universitat de Girona, van poder visitar els convents de les Esclaves del Santíssim Sagrament, Clarisses Caputxines (fotografia), i Filles de Sant Josep. La propera ruta tindrà lloc aquest dissabte 24 visitant les Religioses de Sant Josep, Missioneres del Cor de Maria, i Benedictines de Sant Daniel.
Tota persona interessada pot posar-se en contacte amb la parròquia del Mercadal (972 20 25 45) o als mails: itinerarisgironagmail.com / peredomenechfeixas@gmail.com.
La sortida té lloc a les 10’00 hores de la Plaça Santa Susanna (davant del Mercadal) i l’arribada al mateix lloc a les 13’00 hores.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR