bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 23 de novembre de 2012

Agenda per als propers dies

Agenda per als propers dies
Agenda per als propers dies
Divendres 23
Celebració dels 1200 aniversari de la fundació del monestir de Sant Esteve de Banyoles, a les 19 hores a l'auditori del Centre d'Estudis Musicals de Banyoles (Pl. Major 40). Conferència del pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler "Sant Benet, una veu per al segle XXI".

Dissabte 24
A les 20’00 h. el bisbe Francesc administrarà el sagrament de la confirmació a la parròquia d’Anglès.

Amb sortida a les 10’00 h. de la plaça Sant Susanna de Girona (davant del Mercadal) i arribada a les 13’00 h., la parròquia del Mercadal organitza la segona ruta per conèixer de prop l’espiritualitat de les Comunitats religioses del Barri Vell. Informació: parròquia del Mercadal i als mails: itinerarisgirona@gmail.com; peredomenechfeixas@gmail.com

Diumenge 25
A les 9’15 h. el bisbe Francesc presidirà la celebració de l’Eucaristia a la parròquia de Capmany; i a les 12’30 h. a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

Dijous 29
A les 20’30 h., presentació del llibre "La parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles" de Mn. Martirià Brugada als locals parroquials (c/ Navata 44, 1er pis).

A les 20’15 h., conferència sobre "Diàleg Fe-Cultura. Origen de l'Atri dels Gentils", a càrrec de la periodista Miriam Díez a l'Institut Ramon Muntaner de Figueres. Organitza l'Atri de Diàleg i les parròquies de l'Arxiprestat de l'Alt Empordà Interior.
Cerca
Historial
imatge fons bottom