bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 30 de novembre de 2012

Conferència sobre “Diàleg Fe-Cultura. Origen de l’Atri dels Gentils”

Conferència sobre “Diàleg Fe-Cultura. Origen de l’Atri dels Gentils”
Conferència sobre “Diàleg Fe-Cultura. Origen de l’Atri dels Gentils”
Divendres 29 de novembre, la periodista Miriam Díez va parlar sobre l’origen de l’Atri dels Gentils a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres en un acte organitzat per l’Arxiprestat de l’Alt Empordà Interior. Va fer-ho davant una cinquantena de persones que van seguir la conferència amb molt d’interès participant en un interessant diàleg al final de la seva exposició.
La conferenciant va presentar l’Atri dels Gentils com una nova manera de relacionar-se l’Església amb el món, una obertura al món de la cultura. Hi ha un “Atri” presencial i un de virtual on la trobada i el diàleg es realitza a través de videoconferència entre tots els participants. D’Atris presencials s’han realitzat una catorzena (Bolonya, Paris...), l’últim va tenir lloc a Barcelona el passat mes de maig. No es tracta de posar-se d’acord, sinó de poder dialogar i exposar diferents punts de vista de forma respectuosa. Com diu el Cardenal Ravasi, President del Pontifici Consell per a la Cultura, “evitar l’horitzó de la indiferència”.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR