bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 20 de febrer de 2013

Activitat solidària

Activitat solidària
Activitat solidària
L'Arxiprestat del Ter Brugent va portar a terme el passat 17 de febrer, a la vila d'Amer, una activitat solidària destinada a recollir fons per a un projecte de Mans Unides que consisteix en la construcció d’una canalització d’aigua potable en un poblat de Rwanda.
La jornada es va iniciar a les 4 de la tarda amb la celebració d’una l'Eucaristia "jove" a l'Església monestir de Santa Maria d'Amer, concelebrada pels preveres i diaques de la demarcació.
Acabada l'Eucaristia, els assistents es van desplaçar al pavelló municipal cedit per l'Ajuntament per a l’ocasió, on els joves que es preparen per a la professió de fe o confirmació dels diferents pobles, van organitzar jocs i activitats per als nens i nenes de catequesi de primera comunió.
Les mares i pares dels nens van preparar un magnífic berenar per a tothom.
Com a final de festa el grup d’animació infantil d'en "Pau Tarruell" van fer un espectacle per als més petits, en el que van acabar ballant petits i grans.
Amb l’hora dels adéus, els assistents van tornar als seus respectius pobles després de compartir en comunitat una magnífica tarda del dia del Senyor.
Del resultat de la col•lecta i del sorteig de 3 paneres amb productes donats pels vilatans, es van recollir 718€ que seran destinats al projecte solidari de mans Unides.
Cerca
Historial
imatge fons bottom