bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dissabte 23 de febrer de 2013

Exposició i llibre sobre escoltisme

Exposició i llibre sobre escoltisme
Exposició i llibre sobre escoltisme
Divendres 22 de febrer es va inaugurar l’exposició del "10è aniversari de l'Agrupament Escolta del Pla de l’Estany" al saló de plens de l'Ajuntament de Banyoles. Es pot veure fins el 3 de març. Va tenir lloc també la presentació del llibre del 10è aniversari "Deu anys del Joc Escolta al Pla de l'Estany (2003-2013)".
El llibre presenta els principals motius per crear de nou l’escoltisme, primer a Fontcoberta i ara per tot el Pla de l’Estany, com una experiència genuïna que permeti una educació de fe pràctica i ben integrada, tal com es viu en altres escoltismes europeus.
El cos central del llibre recull el resum de cada un d’aquests deu anys (2003 - 2013), recorda el lema que l’inaugurà, els protagonistes de l'AEIG i les accions que han fet possible aquests anys de joc escolta.
A l’última part quaranta-quatre protagonistes hi diuen la seva. Els caps, els nois i noies de diferents edats, amb alguns pares que hi donen suport, expliquen com han viscut aquest joc escolta.
El llibre (fotografia) està a la venta en la Llibreria Diocesana "Casa Carles".
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR