bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 26 de març de 2013

Pregó de Setmana Santa 2013

Pregó de Setmana Santa 2013
Pregó de Setmana Santa 2013
Dilluns 25 de març, els assistents al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona van poder escoltar el Pregó de Setmana Santa a càrrec del Sr. Antoni Puigverd i Romaguera, escriptor, poeta i articulista.
Un saló ple de gom a gom va escoltar com el pregoner parlava d’una “segona joventut” tot fent referència a les processons i representacions de la Passió. I és que la vida comunitària, va dir, es fa viva a través de els costums, tradicions i creences. La nostra societat no pot extirpar el component religiós, va continuar dient, ja que aquest component expressa realitats socials profundes.
El pregoner va agrair a les confraries les seves manifestacions de religiositat per acabar dient que sempre “hi ha l’esperança d’una nova primavera”.
Presidí el bisbe Francesc tot agraint a la Junta de Confraries l’organització de l’acte i al Sr. Antoni Puigverd haver acceptat ser el pregoner d’enguany. L’Església, va dir el bisbe, ha d’estimar tothom com Jesús va fer-ho. La Passió de Jesús posa de relleu les actituds humanes més fonamentals.

text del pregó
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA