bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dissabte 26 d'octubre de 2013

Victòria Mir rep el Premi Mestres 68 d’enguany

Victòria Mir rep el Premi Mestres 68 d’enguany
Victòria Mir rep el Premi Mestres 68 d’enguany
Victòria Mir i Costa, antiga Delegada diocesana d’Ensenyament i actual col•laboradora d’aquesta Delegació episcopal, ha rebut aquesta tarda el Premis Mestres 68, d’enguany i que reconeix el seu “profund i meritori treball per potenciar l’educació en els valors a l’escola i en els entorns d’educació no formal”, segons reconeix l’acta de concessió. L’acte de lliurament ha tingut lloc a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona.
Aquests guardons, que es concedeixen des de 1993, per l’Associació Mestres 68 ja ha distingit a 29 mestres i 19 institucions. El premi consisteix en l’edició de la biografia dels guardonats.. Amb Victòria Mir han estat distingits en aquesta edició l’Escola d’Educació Especial “Joan Riu” de Sant Gregori, la mestre Carme Alemany i Miralpeix de l’escola Roure Gros de Riuprimer i Muntanyola (Osona), que ha rebut el premi nacional.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR