bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 31 d'octubre de 2013

Agenda

Agenda
Agenda
Visites pastorals. El bisbe Francesc continua realitzant Visita Pastoral a les parròquies de l’Alt Empordà Interior. Divendres 1 de novembre: La Vajol (10’00 h.); Darnius (12’00 h.); Maçanet de Cabrenys (18’00 h.).

Celebracions. Fidels Difunts: El bisbe presidirà la Litúrgia de les Hores i la Missa a la Catedral, dissabte 2 de novembre a les 9 del matí. Arenys de Munt; El bisbe presidirà l’Eucaristia a les 8 del vespre, dissabte 2 de novembre, amb motiu de l’entrada del nou rector, Mn. Elies Ferrer. Dosquers: Diumenge 3 de novembre, el bisbe Francesc celebrarà l’Eucaristia a 2/4 d’11 del matí.

Altres: Presentació del llibre “Capitells del Monestir” de Jordi S. Carrera al monestir de Sant Daniel de Girona, a les 12 del migdia. Trobada d’amics i familiars de víctimes d’accidents de trànsit organitzada per la Delegació episcopal del Trànsit: A les 5 de la tarda, dissabte 2 de novembre, en els locals de la parròquia de Sant Josep de Girona, amb participació de membres de l’Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit i de l’entitat Stop Accidents. Finalitzada la trobada, celebració de l’Eucaristia a les 7 de la tarda a la mateixa parròquia.
Cerca
Historial
imatge fons bottom