bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 24 de gener de 2014

La Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació celebra la festa de sant Francesc de Sales

La Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació celebra la festa de sant Francesc de Sales
La Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació celebra la festa de sant Francesc de Sales
La Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació Social, ha celebrat avui la festa de sant Francesc de Sales, patró del periodistes. A la 1 del migdia el bisbe Francesc ha presidit la celebració de l’Eucaristia que ha oficiat a la capella de Fraternitat de Santa Clara a Vilobí d’Onyar (a la fotografia). Han concelebrat amb el prelat Mn. Josep Casellas, director de la revista diocesana “El Senyal”, Mn. Josep Maria Taberner i Mn. Àngel Caldas, col·laboradors habituals en diferents publicacions de la diòcesi, i la participació del diaca, Mn. Joan Robé.
En la seva homilia Mons, Pardo ha agraït al periodistes la seva tasca al servei de l’Evangeli i de l’Església que és a Girona. També s’ha referit a una sèrie de pautes d’actuació aconsellables als professional dels mitjans de comunicació al servei de l’Església, en primer lloc a l’acció de l’amor que ha d’imperar en la seva acció professional, també l’objectivitat i veritat que han de governar les seves informacions i també saber valorar els silencis que no ha de significar cap acció “d’amagar el cap sota l’ala”, però sempre amb respecte al proïsme, signe de caritat.
El bisbe també ha participat en el dinar de germanor que, tradicionalment aplega a l’equip de la Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació i col"laboradors en els diferents mitjans de premsa, ràdio, TV i Internet.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR