bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 30 de gener de 2014

Benedicció de l’Espai Memorial del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels

Benedicció de l’Espai Memorial del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels
Benedicció de l’Espai Memorial del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels
Avui, a 2/4 d’una del migdia, el nostre bisbe Francesc ha beneït l’Espai Memorial del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels, dins dels actes d’inauguració d’aquest recinte. Hi eren presents l’Alcaldessa de Sant Martí Vell, diversos membres del Consell Episcopal, el Delegat episcopal de Pastoral de Santuaris i Pelegrinatges, el Capellà del Santuari, el Sr. Santi Bach, Conseller Delegat de GiemUnik, i altres representants de l’empresa responsable del projecte.
Aquest Espai Memorial és el primer columbari que s’ha construït en un espai religiós de la nostra diòcesi de Girona, per tal de donar resposta a la demanda dels diocesans i devots de la Mare de Déu de poder guardar les cendres de familiars en un lloc proper i sagrat.
L’empresa catalana GiemUnik és la responsable de la construcció i de la gestió d’aquest Espai Memorial, que disposa de columbaris per a prop de 400 urnes cineràries.
Qui vulgui fer reserves o informar-se sobre la forma de disposar d’una d’aquestes urnes ho pot fer al mateix Santuari o a través dels telèfons 902 15 10 25 i 93 785 10 45, el correu electrònic info@unikstore i el web www.giem-memorial.com

Cerca
Historial
imatge fons bottom