bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 26 de juny de 2014

Festes i tradicions del calendari litúrgic

Festes i tradicions del calendari litúrgic
Festes i tradicions del calendari litúrgic
El bisbe Francesc va presentar el capvespre d’ahir a la llibreria “Empúries” de Girona, el llibre “Festes i tradicions del calendari litúrgic”, del que és autor el periodista saltenc Àngel Rodríguez i Vilagran, responsable del departament d’audiovisuals i Internet de la Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació Social del nostre bisbat.

L’obra, s’integra en la col•lecció Quaderns de la Revista de Girona, sèrie Guies. L’autor fa un recorregut, tot seguin els temps litúrgics, per les tradicions, costums i vivències religioses i tradicionals de les nostres comarques. Explica celebracions, aplecs, processons, romiatges etc., tot plegat redactat amb un llenguatge planer i a l’abast, d’acord amb els objectius de la col•lecció.
També van intervenir, en nom de la Diputació de Girona, el diputat i alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, per “la Caixa”, coeditora de la col•lecció, parlà Josep Blanch i el director dels Quaderns, Joan Domènech que explicà el sentit i els objectius d’aquesta col•lecció.

Per la seva part, l’Àngel Rodríguez es referí al procés de redacció de l’obra i manifestà el seu agraïment a les persones que l’han ajudat en el seu treball. En finalitzar també signà nombrosos exemplars del seu llibre.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA