bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 24 d'octubre de 2014

Assemblea anual de docents cristians

Assemblea anual de docents cristians
Assemblea anual de docents cristians
El 23 de novembre del 2014 al Casal Bisbe Cartañà de Girona es va celebrar l’assemblea anual dels grups vinculats a l’Espai de Reflexió per a Docents Cristians. Són 8 grups d’arreu de la diòcesi (un centenar de persones) que es troben periòdicament per a reflexionar temes del seu interès a l’entorn del tema general proposat en l’assemblea anual.
Enguany a dita assemblea, presidida pel Sr. Bisbe, hi van participar una cinquantena de docents sota el títol: Comunicar l’esperança cristiana a l’aula.
Després d’una pregària inicial i una presentació de l’estat del projecte actualment va dictar una interessant conferència el Sr. Josep M. Carbonell, degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull. Tot seguit es va iniciar un diàleg entre el mateix conferenciant i els assistents. (El l’adjunt hi trobareu l’esquema de la ponència).
Va cloure l’acte el Sr. Bisbe encoratjant als assistents a perseverar en la seva comunicació de la fe en els centres de la diòcesi i posant-se a la seva disposició.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA