bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 24 de juny de 2015

La Fundació Esplai Girona ofereix aquest estiu 60 activitats per a infants i joves d’arreu de la diòcesi

La Fundació Esplai Girona ofereix aquest estiu 60 activitats per a infants i joves d’arreu de la diòcesi
La Fundació Esplai Girona ofereix aquest estiu 60 activitats per a infants i joves d’arreu de la diòcesi
La Fundació Esplai Girona - Mare de Déu del Mont, l’entitat que acull les activitats d’educació en el lleure del Bisbat de Girona, ofereix aquest estiu seixanta activitats d’educació en el lleure arreu de la diòcesi de Girona dirigides a infants i joves. Es tracta de casals d’estiu, colònies, campaments, camps de treball i rutes que tindran lloc des de finals de juny fins el mes d’agost. Aquestes activitats estan organitzades pels 32 esplais parroquials que estan federats a la Coordinació de Centres d’Esplai –àrea que gestiona la Fundació Esplai Girona- i duen a terme activitats al llarg de tot l’any, essent però el període d’estiu el moment que més participants aplega.

Per a fer front a la demanda creixent d'infants i joves que s'acullen a les activitats de lleure que ofereixen els esplais parroquials de la demarcació, la Fundació Esplai Girona mobilitzarà aquest estiu 600 monitors voluntaris que organitzaran activitats per a nens i joves dels 4 als 18 anys. La directora de la Fundació, Maria Solés, ha valorat molt positivament la bona acollida que en els darrers anys estan tenint les activitats de lleure coordinades per l’entitat, i ha subratllat que “l’educació en el lleure propicia unes vivències entre els infants i joves que fan de l’activitat un moment especial, i els aprenentatges que es duen a terme contribueixen al creixement personal dels infants i joves”.

És per aquest motiu que el Bisbat de Girona ha difós enguany un video promocional per a donar a conèixer l’activitat dels esplais parroquials i les colònies d’estiu que s’organitzen a la diòcesi de Girona.

La Fundació Esplai Girona disposa d’un telèfon d’atenció per a més informació: 972 24 93 25

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA