bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Diumenge 02 d'agost de 2015

Festa del Santuari dels Àngels: "ser testimonis de la proposta de Jesús"

Festa del Santuari dels Àngels:
Festa del Santuari dels Àngels: "ser testimonis de la proposta de Jesús"
En l'homilia de la missa solemne de la Festa del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels d'aquest diumenge 2 d'agost, el bisbe de Girona ha convidat als nombrosos fidels que s'hi han aplegat a "testimoniar la proposta de Jesús en les pròpies vides". Aquest, ha dit, és el signe més preclar de la nostra fe.

En el decurs de la seva homilia també ha advertit que una societat que esborra Déu del seu horitzó, no només acaba absolutitzant les ideologies o el diner sinó que també acaba relativitzant una pregunta evangèlica fonamental: "Què n'has fet del teu germà?". Els creients -ha conclòs-, ens hem de distingir per ser especialment atents en "descobrir i escoltar les necessitats més immediates de la gent que ens envolta, com ho fou Maria a Canà".

Una audició de sardanes i un dia radiant han acompanyat l'ambient de germanor que s'ha viscut entre la gentada que avui ha acudit al santuari de les Gavarres per celebrar la seva festa.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR