bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dimecres 19 d'agost de 2015

Un centenar de joves gironins a Taizé

Un centenar de joves gironins a Taizé
Un centenar de joves gironins a Taizé
Enguany una majoria de joves gironins formen part del pelegrinatge a Taizé 2015 que té lloc entre els dies 15 i 23 d'agost i que ha aplegat unes 150 persones d'arreu de Catalunya.

En l'any en el que s'ha celebrat a Barcelona la trobada "Taizé-Catalunya, una amistat que perdura", i en el que la comunitat de Taizé celebra també diverses efemèrides -75 anys de la creació de la comunitat, 100 anys del naixement del germà Roger i 10 anys de la seva mort-, la Delegació de Joves del bisbat de Girona ha posat especial cura en la preparació d'aquesta nova anada a la aquesta comunitat ecumènica de França, que és espai de trobada i referent de pregària i reflexió per joves de tot el món.

El passat dia 14 d'agost el bisbe Francesc, que aquests dies els acompanya, va presidir la Vetlla Jove de la Mare de Déu a la Catedral de Girona. Amb l'expressió "joves, avui és la Pasqua de Maria!", el bisbe de Girona va encoratjar als joves de la nostra diòcesi a iniciar amb esperit de pregària i fraternitat el pelegrinatge que començava l'endemà mateix, dia de l'Assumpció.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR