bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 17 de novembre de 2015

Relleu a la Germandat de Ntra. Sra. del Rocío de Pineda de Mar

Relleu a la Germandat de Ntra. Sra. del Rocío de Pineda de Mar
Relleu a la Germandat de Ntra. Sra. del Rocío de Pineda de Mar
El nou germà major de la Germandat de Ntra. Sra. del Rocío de Pineda de Mar és Mario Moreno Cortecero. Succeeix en el càrrec Sara Soldado Menacho. La cerimònia del canvi de vara, en la qual es va produir aquest relleu, va tenir lloc durant la missa que el bisbe Francesc va presidir el diumenge 15 de novembre a l’església parroquial de Santa Maria de Pineda de Mar i que va ser concelebrada per Mn. Josep Casellas, rector de la parròquia. El diaca Joan Robé va rebre, al final de la celebració, la medalla de la Germandat.
A l’homilia, el bisbe Francesc va parlar de la importància que els dirigents tenen en les diferents organitzacions i de la necessitat d’exercir els càrrecs amb sentit de la responsabilitat. Fent-se ressò de l’evangeli del diumenge, el bisbe va dir que sovint es pot tenir la impressió, en assabentar-se de notícies com els atemptats de París i altres desgràcies, que tot és desastrós. Tanmateix va convidar els assistents a saber llegir els signes de bondat i de solidaritat que hi ha en el món, en la vida quotidiana de les persones. I va exhortar a tenir esperança, convençuts que la salvació i la vida acabaran triomfant plenament amb la segona vinguda del Senyor.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR