bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dissabte 28 de novembre de 2015

Ha mort Mn. Vicenç Carbó i Cañigueral

Ha mort Mn. Vicenç Carbó i Cañigueral
Ha mort Mn. Vicenç Carbó i Cañigueral
Mn. Vicenç Carbó i Cañigueral va néixer a Cassà de la Selva el 2 de maig de 1930. Va fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona i més endavant els amplià a l’Institut Pastoral de la Universitat Pontifícia de Salamanca. Fou ordenat prevere el 4 de juliol de 1954 a l’església Catedral Basílica de Girona. Va exercir el ministeri sacerdotal primer com a vicari de Palafrugell, d’Arenys de Munt i de la parròquia de la Catedral-Mare de Déu del Carme de Girona. El 1958 fou nomenat ecònom de Montnegre i encarregat de Castellar de la Selva. El 1962, ecònom de Sant Andreu Salou. El 1969, vicari cooperador de Lloret de Mar i capellà de les Religioses de la Immaculada Concepció de Castres. El 1971, regent de Vilajuïga i ecònom de Pedret i Marzà, càrrec, aquest darrer, que exercí fins al 1977. El 1976 també fou nomenat regent de Palau-saverdera i Pau i del 1978 al 1981, arxipreste de l’arxiprestat del Cap de Creus. El 1984 passà a residir a Girona com a rector de la parròquia de sant Salvador d’Horta. El 1989 fou nomenat capellà del santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia i capellà de l’Hospital de Canet de Mar i el 1993 també se’l nomenà capellà de l’Hospital de Calella.

Des del 2008 residia a la residència sacerdotal “Bisbe Sivilla” de Girona, on ha mort aquest dissabte 28 de novembre. La missa exequial tindrà lloc aquest dilluns 30 de novembre a les 10 del matí a l'església parroquial de Sant Martí de Cassà de la Selva.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR