bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 29 de desembre de 2015

Catalunya al XL Congrés Internacional de Pueri Cantores de Roma

Catalunya al XL Congrés Internacional de Pueri Cantores de Roma
Catalunya al XL Congrés Internacional de Pueri Cantores de Roma
La delegació catalana que participa en el 40è Congrés Internacional de Pueri Cantores que té lloc aquests dies a Roma, ha celebrat avui una missa a la Basílica de Sant Cosme i Sant Damià (moment que recull la fotografia).

El congrés, que s'allargarà fins el proper dia 1 de gener de 2016, ha estat organitzat per la Federació Internacional de Pueri Cantores, de la qual la Federació Catalana de Pueri Cantores n'és membre de ple dret i el català llengua reconeguda oficialment.

El bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, encapçala aquesta representació catalana. L'acompanya Mn. Joan Baburés, rector de la Basílica de Sant Feliu de Girona, des d'on enguany s'ha impulsat la constitució i posada en marxa de l'Escolania de Sant Feliu de Girona, que ja ha començat a a realitzar les seves primeres audicions. Durant aquests dies de Congrés, participants d'arreu del món comparteixen debats, experiències, celebracions, concerts i convivència. Aquest dijous 31 al migdia seran rebuts en audiència pel papa Francesc.
Cerca
Historial
imatge fons bottom