bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Diumenge 21 de febrer de 2016

Jornada de formació per a monitors d'Esplai

Jornada de formació per a monitors d'Esplai
Jornada de formació per a monitors d'Esplai
Dissabte passat va tenir lloc, en el marc de la coordinació de la Fundació Esplai-Mare de Déu del Mont, una matinal formativa per a monitors dels centres d'esplai de la diòcesi de Girona. Hi van participar uns 90 monitors i monitores, que es van dividir en cinc tallers. Quatre van tenir lloc al casal Cartanyà i un a la Masia del Celler de Can Roca.

En aquest darrer, la mare dels gemans Roca, acompanyada del seu fill Jordi, va oferir un taller sobre com cuinar bé i millor durant les colònies (a la fotografia). El altres tallers van ser sobre Inclusió, realitzat per M. Rosa Carvajal. Càstigs, realitzat per l'Abert Bayod. Emocions, a càrrec d'Ernest Luz. I finalment Jocs, de la mà de Jordi Girbau.

Es tracta d'unes "matinals" que tenen per objectiu oferir espais de formació, tot compartint experiències i enfortint la identitat del moviment d'Esplai de la nostra església diocesana.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR