bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 21 d'abril de 2016

Mans Unides amb Equador

Mans Unides amb Equador
Mans Unides amb Equador
Mans Unides ha obert un compte d'emergència per a canalitzar la solidaritat amb el poble equatorià afectat pels terratrèmols que s'han succeït a l'Equador des del passat dissabte 16 d'abril. Aquesta entitat de l'església catòlica porta a terme projectes de cooperació a Equador des de fa 27 anys. Ha finançat 437 projectes amb fons propis, 45 amb organismes públics i 2 convenis amb l'AECID. Gairebé una quarta part dels projectes actuals de Mans Unides a l' Equador es troben a la zona afectada pel terratrèmol i s'està en contacte permanent amb els socis locals per demanar informació i avaluar la situació i necessitats.

El compte d'emergència per a canalitzar el suport a les poblacions afectades és el següent: ES31 0049 1892 6322 1052 5246 Ref: EMERGÈNCIA EQUADOR. També hi ha la possibilitat de fer una donació en línia

Podeu seguir la informació directa de l'evolució de la catàstrofe i l'actuació d'urgència que s'està duent a terme des de Mans Unides i les entitats col·laboradores sobre terreny, a través de la seva pàgina web.
Cerca
Historial
imatge fons bottom