bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Diumenge 18 de setembre de 2016

Jubileu de l’Alt Empordà Interior

Jubileu de l’Alt Empordà Interior
Jubileu de l’Alt Empordà Interior
Aquest diumenge, dia 18, s’ha celebrat al Santuari de la Mare de Déu de La Salut de Terrades la “Gran Festa de la Misericòrdia. Jubileu 2016”, amb la participació de més de 500 persones vingudes de les diferents parròquies de l’arxiprestat.
De bon matí dos grups han fet la peregrinació a peu, i, més tard, sis autocars han pujat la gent dels diferents pobles i de Figueres. D’altres han vingut en els seus vehicles particulars.
Els actes s’han celebrat a fora, ajudats pel bon temps, i han començat amb un Espai de Reconciliació per poder rebre el sagrament del Perdó. Hi ha hagut després diversos tallers a escollir: Misericòrdia i Educació, Misericòrdia i Ecologia, Misericòrdia i Malaltia, Joaquim Vallmajó, testimoni de misericòrdia, i un espai de silenci i pregària. A les 12 s’ha celebrat la missa, presidida pel bisbe Francesc i concelebrada pels mossens de l’arxiprestat que han suprimit les misses habituals per concentrar-se en comunitat arxiprestal a La Salut. Tot seguit s’ha fet el ritu de creuar la Porta Santa de la Misericòrdia, amb visita a la Mare de Déu i oferiment i benedicció dels infants i dels matrimonis i famílies. S’ha plantat un xiprer al davant de l’església, com a record de la trobada i signe d’acollida i de futur.
El dinar de germanor i un fi de festa musical ha arrodonit aquesta jornada dedicada al Jubileu de l’Any Sant.

Fotografies a la Galeria Fotogràfica

Cerca
Historial
imatge fons bottom