bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 25 de novembre de 2016

La Catedral de Girona impulsa una eina digital per incentivar el Gran Recapte

La Catedral de Girona impulsa una eina digital per incentivar el Gran Recapte
La Catedral de Girona impulsa una eina digital per incentivar el Gran Recapte
El repte serà omplir virtualment d’aliments la nau gòtica més ampla del món.

En el marc de la commemoració del 600 aniversari de la decisió de construir la nau gòtica més ampla del món, la Catedral de Girona ha impulsat una iniciativa per incentivar la donació d’aliments en l’edició d’enguany del Gran Recapte.

Es tracta d’una eina digital, adaptada a ordinadors, mòbils i tauletes, que mostrarà de manera gràfica els quilos d’aliments recollits en el conjunt de la província de Girona al llarg dels dies 25 i 26 de novembre, amb dades actualitzades cada hora. La plataforma dibuixarà cistelles que equivaldran a 3,16 tones cada una, que aniran omplint la nau gòtica a mesura que s’assoleixi aquesta xifra. El repte és aconseguir omplir de cistelles d’aliments la nau gòtica més ampla del món, amb la fita d’aconseguir 500.000 quilos.

La plataforma estarà operativa a partir d'avui a les 9 del matí i s’hi podrà accedir a través de www.600aniversari.cat.

Es tracta d’una iniciativa del Capítol de la Catedral, amb la col·laboració dels Manaies de Sant Daniel i el Banc dels Aliments de Girona. Amb aquesta iniciativa, la Catedral de Girona vol sumar esforços i contribuir de manera activa amb el Banc dels Aliments per a incentivar les donacions.
Cerca
Historial
imatge fons bottom