bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dimarts 18 d'abril de 2017

El bisbe Francesc afirma a la Pasqua Jove que “Jesús només el podem veure amb els ulls de la fe”

El bisbe Francesc afirma a la Pasqua Jove que “Jesús només el podem veure amb els ulls de la fe”
El bisbe Francesc afirma a la Pasqua Jove que “Jesús només el podem veure amb els ulls de la fe”
El bisbe Francesc, a l’homilia de la Pasqua Jove celebrada el passat dissabte a la parròquia de Sant Jaume de Salt, va convidar els joves a tenir desig d’acostar-se a Jesús ja que és necessari primer creure per veure i no al revés: “Jesús només el podem veure amb els ulls de la fe, en podem tenir experiència si primer ens en fiem de l’anunci que rebem de part de molts missatgers”. També va demanar que es parli de Jesús als altres, siguin amics, infants, ja que d’aquesta manera es fa “experiència de Jesús”. Per al Bisbe, és necessari que els joves participin en les trobades eclesials, que se sentin membres de la parròquia, ja que d’aquesta manera hom també és deixeble de Jesús. Demanà als joves que pensessin en els egoismes, els odis, la violència i les mentides existents a la nostra societat de la qual “no som innocents”. Finalment exhortà a estimar sense rebre res a canvi perquè és quan un s’assembla a Déu i a Jesucrist.
La Pasqua Jove reuní uns 300 joves vinguts d’arreu de la diòcesi de Girona. Una setantena d’ells van participar en el Tridu Jove que es va dur a terme a Sant Aniol de Finestres des del dijous sant. Durant tres dies van treballar en tallers relacionats amb el lema d’enguany “Jesús fes que jo et conegui”. Moltes de les respostes es van inscriure en cartells de diferents colors que van servir de decorat en el decurs de la missa. Enguany, la Pasqua Jove celebrava els seus 40 anys.

Fotografies d'Àngel Almazan a la Galeria Fotogràfica.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR