bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 09 de juny de 2017

Mons. Josep Parra, proclamat fill adoptiu de Calonge

Mons. Josep Parra, proclamat fill adoptiu de Calonge
Mons. Josep Parra, proclamat fill adoptiu de Calonge
El bisbe calongí Josep Parra Novo, serà proclamat avui divendres fill adoptiu de Calonge gràcies a la iniciativa del centre d’Estudis Calongins Colònico. La proposta fou aprovada unànimement per tos els grups polítics de l’ajuntament de Calonge a finals de març. L’acte es portarà a terme a 2/4 de 8 del vespre a l’església parroquial de Sant Martí on s’hi celebrarà també una eucaristia.
Mons. Parra és natural d’Otícar (Granada), però poc després d’haver nascut la seva família es va traslladar a la població baixempordanesa. Actualment exerceix el seu ministeri pastoral com a bisbe de Tubia i bisbe auxiliar de l’arxidiòcesi de Santiago de Guatemala. Pertany a l’Orde dels Predicadors (dominics).
A principis d'aquesta setmana, es va reunir amb el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, que es va interessar per la pastoral que du a terme el prelat calongí a l'Amèrica Llatina.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR