bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 15 de juny de 2017

El Bisbat de Girona demana l’opinió als joves gironins, creients i no creients

El Bisbat de Girona demana l’opinió als joves gironins, creients i no creients
El Bisbat de Girona demana l’opinió als joves gironins, creients i no creients
El Bisbat de Girona ha posat a disposició dels joves, a través d'aquesta pàgina web, un qüestionari que vol analitzar la seva relació amb l’Església i com pot aquesta adaptar-se a les necessitats i exigències d’aquest col·lectiu. Es tracta d’una consulta de caràcter universal, que es fa extensible al conjunt de l’Església Catòlica per a preparar el Sínode dels Bisbes sobre «Els joves, la fe i el discerniment vocacional» que tindrà lloc a Roma l’octubre de 2018. S’han creat tres tipus de qüestionaris en funció del receptor: un primer formulari dirigit a joves amb relació amb l’Església; un segon formulari per a joves amb poca relació amb l’Església i un tercer per acompanyants de joves (catequistes, professors, mestres, religiosos/es, diaques i preveres).
A través d’aquests qüestionaris, l’Església demana als joves en quin grau se senten escoltats per la institució, què esperen de l’Església, quina Església volen en el futur o què pot oferir l’Església a la seva generació. Aquests qüestionaris i tota la informació que se n’extregui servirà per a elaborar un informe diocesà que s’enviarà a la secretaria general del Sínode, i a partir d’aquesta consulta universal s’elaborarà l’Instrumentum laboris, el document de treball del Sínode.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR