bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dimecres 23 d'agost de 2017

Tot a punt per a la tradicional Novena a la Misericòrdia de Canet de Mar

Tot a punt per a la tradicional Novena a la Misericòrdia de Canet de Mar
Tot a punt per a la tradicional Novena a la Misericòrdia de Canet de Mar
Des del proper dimecres 30 d’agost i fins el 7 de setembre es portarà a terme la tradicional Novena a la Mare de Déu de la Misericòrdia en el santuari que té dedicat a Canet de Mar. Els actes comencen ja de bon matí, a ¼ de 7, amb una missa. Aquesta celebració s’ha mantingut encara avui en homenatge als antics fidels que hi assistien abans d’anar a les fàbriques o a treballar en les tasques agrícoles. A les 7 de la tarda hi haurà el res del Rosari i a 2/4 de 8 una altra eucaristia amb la predicació cada dia d’un capellà, diaca o religiós diferents: Mn. Joan Robé, Mn. Eduard de Ribot, Mn. Jordi Font, P. Jacint Duran, Mn. Felip Hereu, Mn. Ramon Oller, Mn. Sebastià Aupí i el P. Josep Frigola.
La Novena precedeix la festa de la Nativitat de la Mare de Déu que se celebrarà el divendres dia 8 de setembre, a on d’entre altres activitats, cal mencionar la missa que presidirà el bisbe Francesc Pardo a 2/4 de 8 del vespre.

Imatge: detall del cartell promocional d'enguany.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR