bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dimecres 30 d'agost de 2017

Més de 3000 persones visiten cada mes el santuari del Tura d’Olot

Més de 3000 persones visiten cada mes el santuari del Tura d’Olot
Més de 3000 persones visiten cada mes el santuari del Tura d’Olot
El santuari del Tura d’Olot és un dels principals reclams de la capital garrotxina, que ha registrat enguany més de 3.000 visites mensuals. Per la seva banda, l'església de Sant Esteve –que guarda un valuós tresor museístic i és considerat un dels centres amb més riquesa patrimonial de les comarques gironines- rep diàriament una cinquantena de persones, que equival a 1.500 visitants al mes. L'església custodia, a banda de retaules i peces religioses, el quadre del Greco, que n’és el principal atractiu. Des de la rectoria s’han expressat la voluntat de seguir potenciant el tresor museístic i el patrimoni de Sant Esteve, tant en l'àmbit local com d'interès turístic.

A partir del proper diumenge 10 de setembre, coincidint amb la celebració de la Festa de la Mare de Déu del Tura, Ràdio Olot (98.1 FM) reprendrà l’emissió en directe de la missa que se celebra al santuari olotí cada diumenge a les 8 del matí.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR