bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dijous 31 d'agost de 2017

Comença la Novena de la Misericòrdia de Canet de Mar

Comença la Novena de la Misericòrdia de Canet de Mar
Comença la Novena de la Misericòrdia de Canet de Mar
Des d'ahir i fins el proper dijous 7 de setembre es durà a terme la tradicional Novena a la Mare de Déu de la Misericòrdia al santuari de Canet de Mar. Els actes comencen ja de bon matí, a ¼ de 7, amb una missa. Aquesta celebració s'ha mantingut encara avui en homenatge als antics fidels que hi assistien abans d'anar a les fàbriques o a treballar en les tasques agrícoles. A les 7 de la tarda hi haurà el res del Rosari i a 2/4 de 8 una altra eucaristia amb la predicació cada dia d'un capellà, diaca o religiós diferent: Mn. Joan Robé, Mn. Eduard de Ribot, Mn. Jordi Font, P. Jacint Duran, Mn. Felip Hereu, Mn. Ramon Oller, Mn. Sebastià Aupí i el P. Josep Frigola.

La Novena precedeix la festa de la Nativitat de la Mare de Déu que se celebrarà el divendres dia 8 de setembre, a on d'entre altres activitats, cal mencionar la missa que presidirà el bisbe Francesc Pardo a 2/4 de 8 del vespre.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR