bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 26 de gener de 2018

Calendari de Quaresma 2018: «Obrir la porta»

Calendari de Quaresma 2018: «Obrir la porta»
Calendari de Quaresma 2018: «Obrir la porta»
La Delegació de Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Girona edita un any més el Calendari de Quaresma, una eina que pretén ajudar els creients a viure més a fons aquest temps litúrgic. El lema que inspira l’edició d’enguany, preparada i treballada per Carles Sánchez, és «Obrir la porta». Manté el seu format de bloc diari. S’enceta el dimecres 14 de febrer i cada pàgina duu una cita d’un sant o de l’Evangeli, les lectures de la Missa, la Litúrgia de les Hores, el sant del dia i un petit fragment d’una cançó, els autors dels quals van des dels més clàssics, com La Trinca, Lluís Llach o Esquirols, fins als més actuals, com Manel, Wantun o Txarango. Els darrers fulls corresponen a Setmana Santa.

Ja el podeu adquirir a la Llibreria Diocesana Casa Carles, a la pl. del Vi, 2, de Girona, i a la Llibreria Claret de Barcelona, al preu de 2,50 €. També podeu fer-ne la comanda per correu electrònic a mitjanscom@bisbatgirona.cat o demanar-lo a la vostra parròquia.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR