bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 19 de febrer de 2018

El papa convoca una jornada de pregària i dejuni per la pau per al 23 de febrer

El papa convoca una jornada de pregària i dejuni per la pau per al 23 de febrer
El papa convoca una jornada de pregària i dejuni per la pau per al 23 de febrer
El papa Francesc ha convocat una jornada de pregària i dejuni per la pau per aquest proper divendres 23 de febrer "davant la prolongació tràgica de situacions de conflicte a diferents parts del món". Aquestes són les paraules que va pronunicar el pontífex:

"I ara un anunci. Davant la prolongació tràgica de situacions de conflicte a diferents parts del món, convido tots els fidels a una Jornada especial de pregària i dejuni per la pau el proper 23 de febrer, divendres de la primera setmana de Quaresma.

L’oferim, particularment, per les poblacions de la República Democràtica del Congo i de Sudan del Sud. Com en altres ocasions semblants també convido els germans i germanes no catòlics i no cristians a unir-se a aquesta iniciativa, de la manera que considerin més apropiada, però tots junts.

El nostre Pare del Cel sempre escolta els seus fills, que clamen a Ell en el dolor i l’angoixa, «conforta els cors desfets i embena les ferides» (Sl 146, 3).

Llenço de tot cor una crida perquè també nosaltres escoltem aquest crit i, cadascú davant la nostra pròpia consciència, davant Déu, es pregunti: «Què puc fer per la pau?».

Certament podem pregar; però no només això: cadascú pot dir «no» a la violència en el que depengui d’ell o d’ella. Perquè les victò-ries obtingudes amb la violència són victòries falses, mentre treballar per la pau és bo per a tothom."
Cerca
Historial
imatge fons bottom