bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 05 de març de 2018

El santuari del Mont reobre les seves portes el proper diumenge 11 de març

El santuari del Mont reobre les seves portes el proper diumenge 11 de març
El santuari del Mont reobre les seves portes el proper diumenge 11 de març
Amb motiu de la festivitat de Sant Bernat de Menton, patró del món excursionista, el proper diumenge 11 de març reobrirà les seves portes el santuari de la Mare de Déu del Mont. El mateix dia acollirà la romeria de les parròquies de Banyoles, la primera de la trentena que hi tindran lloc. Com cada temporada, des del Patronat del santuari s’escull un tema d’espiritualitat per ajudar als visitants. Enguany és “El Mont: espai de silenci”.

De juliol a setembre cada diumenge a les 13 h hi haurà celebració de l’Eucaristia, i els altres mesos en que resta obert el santuari s’oficiarà el primer i el tercer diumenge. També es podrà participar en les celebracions litúrgiques de cada temps: els diumenges de Rams i Pasqua, Corpus, Tots Sants, la Immaculada, i la Vetllada de Nadal, el 16 de setembre.

Així mateix, el santuari compta amb jornades pròpies, com el dissabte 10 de juny, amb una Diada Verdagueriana; el 23 de juny, amb les vespres i la revetlla de Sant Joan; el 8 de setembre, amb la festivitat de la Mare de Déu; el dia 9 de setembre, amb l’Aplec del santuari i la 16a Trobada de Maries del Mont, que enguany s’aprofitarà per cloure els actes dels 700 aniversari de l’acabament de l’església, l’any 1318; o la doble celebració, el diumenge 21 d’octubre, de la festa de sants Joan XXIII i Galderic.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web www.marededeudelmont.com o trucar al telèfon 972 19 30 74 (santuari) o 646 453 648 (patronat).
Cerca
Historial
imatge fons bottom