bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 13 de juliol de 2018

Diverses poblacions de la diòcesi es preparen per celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Carme

Diverses poblacions de la diòcesi es preparen per celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Carme
Diverses poblacions de la diòcesi es preparen per celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Carme
La Mare de Déu del Carme compta amb una gran devoció a la nostra diòcesi, especialment a les poblacions de costa. Amb motiu de la seva festivitat, que tindrà lloc aquest proper dilluns, són diverses les activitats religioses que tindran lloc. A continuació en teniu una relació:


Dissabte, 14 de juliol

Begur: A les 10.30 h Sortida de les embarcacions engalanades del Club Nàutic Sa Riera cap a Sa Tuna. Seguidament, a Sa Tuna, celebració litúrgica a la capella. A les 11.30 h, processó marítima. La comitiva anirà fins a es Furió de Fitó, on es farà l’ofrena floral. A les 13 h, ofrena floral a la majòlica de l'entrada de can Galí i de can Bellés.

Sant Feliu de Guíxols: A les 11.30 h, pregària i ofrena floral a l’esplanada del port pesquer. A les 12 h, processó marítima (5 €).


Diumenge, 15 de juliol

Calella de Palafrugell: A les 17.30 h, concentració i inici de la processó a la plaça de l'església en direcció a l'embarcador del Port Bo. A les 20 h, arribada a l'església i Missa.

Olot: A les 23h, Cant de la Salve, cant de l'himne del "Flos Carmeli" i besamans a la Mare de Déu del Carme. A l’església del Carme.


Dilluns, 16 de juliol

Cadaqués: A les 18 h, processó marítima des del moll de Portdoguer.

Castelló d’Empúries-Empuriabrava: A les 19 h, processó pels canals d’Empuriabrava amenitzada per la xaranga Los Labradores. Sortida de la zona de la bocana.

L’Escala: A les 10 h, presentació de la Catifa de Sal, a la plaça de l’església. A les 11 h, processó marítima (des del port de la Clota fins a la platja) i processó fins a l’església amb acompanyament d’orquestra. A les 11.30 h, Missa a l’església. Els actes seran presidits pel bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo.

L’Estartit: A les 11 h, Missa a l'església de Santa Anna. A les 18 h, processó marítima des del port.

Llançà: A les 11 h, Missa -amb l’acompanyament musical de la Coral Palandriu- a la pineda de la capella del port. A les 12.30 h, processó maritima amb l’acompanyament de la xaranga Damm-er.

Olot: Misses a les 8 h, 9 h i 10 h i a les 11.30 h (solemne amb el cant dels goigs). A les 19.30 h, Rosari i Missa.

Diumenge, 22 de juliol

Palamós: A les 12 h, Missa a l'església de Santa Maria. A continuació, processó fins al Moll Vell i processó marítima.

-------------------------

D'altra banda, l’església del Carme d’Olot dedica tot aquest mes de juliol a la Mare de Déu del Carme. Cada dia, a les 19.30 h, Rosari, Exercici del mes i Missa.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA