bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 19 de juliol de 2018

Joves de la diòcesi participen en un intercanvi a Itàlia

Joves de la diòcesi participen en un intercanvi a Itàlia
Joves de la diòcesi participen en un intercanvi a Itàlia

Un grup de nois i noies de la Delegació de Joves del Bisbat de Girona -encapçalats pel seu delegat, Mn. Jordi Callejón- es troba aquests dies fent una estada a la diòcesi italiana de Cesena-Sarsina, un bisbat amb el qual es van establir relacions durant l'acollida que es va fer amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut de l’any 2011.

Entre d’altres activitats, aquests dies han participat en trobades amb joves de diverses parròquies de la diòcesi, com les de Casi Finali i Bagnarola. D'altra banda, han tingut l'oportunitat de reunir-se amb el bisbe de Cesena-Sarsina, Mons. Douglas Regattieri.

D'altra banda, han visitat la biblioteca Malatestiana, que va ser fundada a mitjans del segle XV esdevenint primera biblioteca pública d’Europa oberta a tothom. Així mateix, és l’únic exemple d’una biblioteca monástica medieval perfectament conservada quan a l’edifici, mobiliari i còdecs.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR