bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 23 de juliol de 2018

Trobada familiar dels diaques amb el bisbe Francesc

Trobada familiar dels diaques amb el bisbe Francesc
Trobada familiar dels diaques amb el bisbe Francesc
Aquest passat dissabte 21 de juliol va tenir lloc a la Fraternitat de Santa Clara de Vilobí d'Onyar la trobada familiar anual dels diaques de la diòcesi de Girona, que va ser presidida pel bisbe Francesc. Després d’una pregària i benvinguda a càrrec del bisbe, es va dur a terme un breu recés dirigit pel vicari general, Mn. Lluís Suñer. A continuació els participants van poder conversar en grups sobre experiències viscudes i sobre les tasques que tenen encomanades, per finalment posar-les en comú. Una celebració de la Paraula i un dinar de germanor van cloure el programa.

En l'actualitat són onze els diaques permanents a la nostra diòcesi: Mn. Enric Casellas, Mn. Joan B. Esteve, Mn. Josep Farrerons, Mn. Miquel Figarola, Mn. Josep M. Garcia, Mn. Xavier Lloses, Mn. Ignasi López, Mn. Josep Rodeja, Mn. Joan Robé, Mn. Carles Sánchez i Mn. Santiago Torregrosa. A banda d'aquesta trobada anual, els diaques duen a terme, un cop al mes, una sessió de formació i, un cop al trimestre, una altra de revisió ministerial.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR