bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 02 d'agost de 2018

Ens ha deixat Mn. Salvador Testart i Jordi

Ens ha deixat Mn. Salvador Testart i Jordi
Ens ha deixat Mn. Salvador Testart i Jordi
Mn. Salvador Testart i Jordi va néixer a Llinars del Vallès el 15 de maig de 1935. Cursà els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona i fou ordenat prevere a l’església de sant Martí del mateix Seminari el 16 de març de 1958. Aquell mateix any fou enviat, com a vicari, a la parròquia de Llagostera. El 1959 fou nomenat vicari d’Olot fins al 1961, quan ho fou de Castelló d’Empúries. Del 1968 fins al 1971 va anar ampliar estudis de Teologia a la Universitat de Navarra. L’any 1972 entrà a formar part de l’equip sacerdotal de Tordera fins al 1978, quan fou nomenat ecònom de la parròquia de santa Teresa de Blanes. L’any 1980 fou nomenat rector de la parròquia de sant Salvador d’Horta de Girona fins al 1984 quan ho fou de Domeny, juntament amb la capellania de la residència geriàtrica del Puig d’en Roca de Girona. A més a més, durant el 1985 s’encarregà de la parròquia de sant Daniel de Girona i del Moviment de gent gran “Vida creixent”. L’any 1991 fou nomenat rector de Taialà, càrrec que exercí fins al 1999 quan es traslladà a Banyoles com a capellà de la Clínica “Salus Infirmorum” i fou adscrit a la parròquia de sant Pere. Feia dos anys que vivia a la residència sacerdotal “Bisbe Sivilla” de Girona on ha mort el dia 2 d’agost de 2018.
La missa exequial tindrà lloc demà divendres, dia 3 d’agost, a les 10 del matí, a l’església parroquial de santa Maria de Banyoles.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR