bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 26 d'octubre de 2018

Figueres acollirà les XI Jornades de Formació per a Catequistes

Figueres acollirà les XI Jornades de Formació per a Catequistes
Figueres acollirà les XI Jornades de Formació per a Catequistes
Del 16 al 18 de novembre tindran lloc a Figueres les XI Jornades de Formació per a Catequistes, organitzades pel Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC), sota el lema «Tindràs un Tresor. El desvetllament de la fe en la Catequesi». La presentació de les jornades, divendres a la tarda, anirà a càrrec de l’escriptor Antoni Puigverd amb la conferència «Les oportunitats del cristianisme en la societat catalana d’avui». L’endemà, la programació seguirà amb diverses sessions segons els àmbits de treball, que versaran sobre el desvetllament de la fe en els infants, adolescents, joves, pares i adults. Els ponents seran Juan Carlos Carvajal, Joan Àguila i Antoni Elvira. A la tarda es podrà participar en dos cursos de formació entre una oferta d’onze temàtiques diferents: des de l’anunci de la fe de les primeres comunitats cristianes fins a la proposta de recursos digitals per a la catequesi, passant per la presentació dels cursos Alpha i els «oratoris dels infants». El darrer dia de les jornades, diversos testimonis explicaran com els ha canviat la seva vida el fet de trobar-se amb Jesucrist.
Paral·lelament hi haurà un Espai Jove, per a nois i noies fins a 25 anys, on podran conviure i compartir experiències, i també formar-se per ser catequistes.

Més informació i inscripcions a la pàgina web www.sic-catequesi.cat i/o a l'arxiu adjunt.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR