bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 19 de setembre de 2019

Prenen possessió els nous càrrecs parroquials

La seu del Bisbat de Girona ha acollit avui dijous, 19 de setembre, l'acte de presa de possessió dels nous càrrecs parroquials, en una cerimònia presidida pel bisbe de Girona, Francesc Pardo, i en la qual han participat els membres de la Cúria diocesana. En el seu parlament, el bisbe ha expressat el seu agraïment per la disponibilitat dels nous càrrecs. "Sigueu feliços exercint el ministeri. Gràcies a tots, coratge i bon treball pastoral. Quedo al vostre servei", els ha manifestat.
El bisbe també ha aprofitat l'acte per presentar els eixos de les prioritats pastorals del curs present, que es faran públiques el diumenge 6 d'octubre, i que recullen els principals reptes de la diòcesi de cara als propers mesos.

Els nous càrrecs parroquials d'aquest inici de curs són els següents:

· Mn. Joan d'Arquer i Terrasa, rector de Cabanes, Pedret i Marzà, Peralada, Vilabertran i Vilarnadal. Continua amb tots els altres càrrecs.
· Mn. Sebastià Aupí i Escarrà, rector de Flaçà, Sant Joan de Mollet i Sant Llorenç de les Arenes. Continua amb tots els altres càrrecs.
· Mn. Cinto Busquet i Paredes, rector de Calella.
· Mn. Pere Domènech i Feixas, rector de la Cot, el Sallent i Santa Pau. Continua amb tots els altres càrrecs.
· Mn. Jordi Font i Plana, rector de Centenys, Serinyà i Usall. Continua amb tots els altres càrrecs.
· Mn. Àngel Pagès i Isern, rector de Canet de Verges, Colomers, Foixà, Garrigoles, Jafre, Marenyà, Rupià, la Sala, la Tallada d'Empordà i Verges.
· Mn. Dagoberto Rojas i Arroyave, rector de Colera, Llançà, Portbou i Vilanova de la Muga. Continua com a Vicari de Peralada.
· Mn. Joan M. Amich i Raurich, administrador parroquial de Fonolleres, Parlavà i Ultramort. Continua amb tots els altres càrrecs.
· Mn. Jaume Julià i Vidal, administrador parroquial de Caldes de Malavella i Sant Andreu Salou. Continua amb tots els altres càrrecs.
· Mn. Prosper Lare Bartche, adscrit a Arenys de Mar i Arenys de Munt.

A continuació podeu veure un vídeo resum de l'ordenació (inclòs al programa Temps d'Església del 5 d'octubre):

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR