bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 24 d'abril de 2019

Lloret de Mar acull la Pasqua Jove com a punt i final del Tridu

Sant Pere de Riu va acollir, del 18 al 20 d'abril, el Tridu Pasqual organitzat per la Delegació de Joves del Bisbat de Girona. Sota el lema "Et Seguiré", els participants, van poder compartir les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa i reflexionar a l'entorn de Jesús enmig de la natura.
El Tridu va culminar a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar amb la Pasqua Jove presidida pel bisbe Francesc, que va comptar també amb la participació dels feligresos lloretencs.
El bisbe Francesc va iniciar la seva homilia convidant als fidels a "escampar felicitat arreu, ja que Jesús, el nostre germà, el qui més ens ha estimat fins a donar la vida, ha ressuscitat". "Avui celebrem el fet més important per la història humana, per la humanitat i per cadascú de nosaltres" va assenyalar el bisbe, qui va indicar també que "la primera actitud de la Pasqua és deixar-se sotraguejar i sorprendre per l'anunci "Per què busqueu entre els morts aquell que viu?".
El bisbe va seguir la seva homilia destacant que "Jesús és ben viu i el seu Evangeli de salvació vigent" i que "viure com a salvats, estimats per Déu, és possible". "La causa de la dignitat de tota persona està més viva que mai", va afirmar també.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA