bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 26 de setembre de 2019

Reunió d'inici de curs dels arxiprestes de la diòcesi

Aquest passat dimarts, 24 de setembre, la Fraternitat de Santa Clara de Vilobí d'Onyar va acollir la primera reunió de treball del nou curs dels arxiprestes de la Diòcesi de Girona. La sessió va ser presidida pel bisbe Francesc, qui va iniciar les seves paraules recordant els dos capellans difunts des de la darrera convocatòria: Mn. Joan Marquès Suriñach i Mn. Àngel Suñer Aymerich. A continuació, va fer la presentació de les Prioritats Pastorals per al present curs, que es repartiran el diumenge 6 d'octubre amb el Full Parroquial.

En un altre ordre de temes, els assistents van tractar qüestions relatives a la formació, com el catecumenat i la confirmació d’adults, la formació per als laics que exerceixen responsabilitats pastorals, així com propostes per als laics en general. També es va parlar sobre com millorar les celebracions exequials i sobre com difondre amb més eficàcia la tasca que es fa des de la Pastoral de la Salut, alhora que es va informar de la nova programació de la Pastoral Familiar, així com del Mes Missioner Extraordinari d’aquest proper octubre. La reunió va finalitzar amb un torn obert de paraules.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR