bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 04 d'octubre de 2019

Visites guiades amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

El Bisbat de Girona s’ha afegit, a través de Catalonia Sacra, a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) d’enguany, que se celebraran els dies 11, 12 i 13 d’octubre. Obrir el patrimoni cultural i convidar els ciutadans a visitar-lo és l’objectiu d’aquesta convocatòria, i també ho és el projecte Catalonia Sacra, impulsat pels deu bisbats amb seu a Catalunya, que en coordinació amb l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACPC) organitza una trentena llarga d’activitats gratuïtes de difusió cultural, que tindran lloc a arreu de Catalunya. Visites guiades, activitats exclusives, jornades de portes obertes o visites accessibles formen l’oferta que proposa Catalonia Sacra i que servirà per gaudir i conèixer el ric patrimoni artístic de l’Església.

A la Diòcesi de Girona hi ha confirmades les visites guiades següents:

Les JEP són l’esdeveniment cultural participatiu més gran d’Europa. Les va crear el Consell d’Europa el 1985. Aquestes jornades permeten cada any a més de 20 milions de persones visitar i reivindicar el patrimoni cultural. L’objectiu de les JEP és sensibilitzar sobre la riquesa i diversitat cultural, potenciar-ne l’interès o reivindicar la necessitat de protegir i conservar tots aquests elements.

Més informació: www.cataloniasacra.cat

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR