bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 28 de gener de 2020

Mans Unides fa balanç en la seva assemblea anual

La delegació gironina de Mans Unides va celebrar, aquest passat dissabte, 25 de gener, la seva assemblea anual. La trobada, que va tenir lloc al Casal Bisbe Cartañà de Girona, va començar amb una pregària a càrrec del consiliari, Mn. Jesús Calm, i va seguir amb la intervenció del president de l’ONG, Joan M. Palahí, qui va assenyalar que es manté el nivell de les aportacions dels fidels així com el compliment dels cinc projectes que el darrer any van ser assignats als diferents arxiprestats i que ascendien a 178.555 euros.

En el torn d’intervencions es va informar de les diferents activitats realitzades, com ara les participacions en fires comarcals, les implicacions de diferents escoles en la campanya i la bona acollida de les exposicions sobre el malbaratament d’aliments o de l’aigua. També es va destacar la participació d’alumnes en els diferents concursos que promou l’entitat. Finalment, el consiliari va compartir una reflexió sobre el document Laudato si, del papa Francesc, recordant que l’ONG fa molts anys que té com a prioritat  la salvaguarda del planeta com a casa comuna de tots els que l’habitem.

L’assemblea va cloure amb un dinar, al qual s’hi va afegir el bisbe Francesc -absent durant el matí per la seva participació a la trobada diocesana de Càritas-, qui va agrair la tasca que es duu a terme des de la delegació gironina de Mans Unides.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA