bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 07 de febrer de 2020

Calendari de Quaresma 2020: «La veritable Felicitat» 

La Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Girona ha editat, un any més, el Calendari de Quaresma, una eina que vol ajudar els creients a viure més a fons aquest temps litúrgic, que començarà el dia 26 de febrer amb el Dimecres de Cendra. El lema que inspira l’edició d’enguany –preparada pel diaca i periodista Carles Sánchez– és «La veritable Felicitat», inspirat en el text del papa Francesc que s’ofereix a la introducció. 

En aquesta ocasió, cada pàgina presenta un seguit de consells i reflexions per a la vida cristiana, i una petita pregària per tenir present durant el dia. Pel que fa als diumenges, s’hi ofereix un fragment de l’Evangeli i, els dies de Setmana Santa, unes reflexions i pregàries específiques. Així mateix, i com és habitual, també es compta amb les lectures de la Missa, la Litúrgia de les Hores i el sant de dia. 

Ja podeu adquirir el calendari a la Llibreria Diocesana Casa Carles, a la plaça del Vi, 2, de Girona, al preu de 2,50 €. També podeu fer-ne la comanda per correu electrònic a llibreria@bisbatgirona.cat o demanar-lo directament a la vostra parròquia. 

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA