bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dijous 19 de març de 2020

Necrològica de Mn. Francesc Planella i Arnau

Avui dijous, 19 de març, ha mort Mn. Francesc Planella i Arnau. Nascut a Cogolls el 7 de juliol de 1937, va cursar els estudis eclesiàstics al Seminari diocesà de Girona i va ser ordenat a l’església de sant Martí del Seminari el 8 de juliol de 1962. Va estrenar el seu ministeri presbiteral com a vicari de Les Preses, i després de Llagostera i Celrà. L’any 1967 va ser nomenat regent d’Espinavessa, Queixàs i Vilademires, fins al 1972, quan va ser nomenat vicari col·laborador de Malgrat de Mar. L’any 1975 va ser nomenat regent de Sant Jordi Desvalls i ecònom de Gaüses. L’any 1981, rector d’Arbúcies, fins al 1998. Durant aquest període també va ser arxipreste de l’arxiprestat del Montseny i durant un any rector de Sant Feliu de Buixalleu. L’any 1998 va ser nomenat rector de Sarrià de Ter i Sarrià de Dalt. L'any 2000 se li va afegir la parròquia de Sant Julià de Ramis i l’any 2005 les parròquies de Pont Major i Campdorà. L'any següent, el 2006, es va jubilar. A partir de llavors va ser adscrit a la parròquia de Sant Salvador de Girona i un any més tard a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona. Darrerament col·laborava a les parròquies del Mercadal i el Carme de Girona.

A causa de les circumstàncies actuals, l’enterrament es farà de forma restringida. Més endavant, es farà una missa exequial, de la qual ja es donarà a conèixer la data i el lloc.

Descansi en pau.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR