bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 08 de maig de 2020

Celebració del 5è aniversari de l’encíclica Laudato Si' del papa Francesc

El Dicasteri per al Servei de Desenvolupament Humà Integral de la Santa Seu ha convidat a tots els catòlics a participar, del 16 al 24 de maig, a la Setmana Laudato Si ', amb motiu del 5è aniversari de la publicació d’aquesta encíclica del papa Francesc sobre l'ecologia i el canvi climàtic. El lema d’aquest esdeveniment és "Tot està connectat" i es proposen diversos cursos interactius i tallers en línia. La Setmana Laudato Si’ acabarà el diumenge 24 de maig amb un dia mundial de pregària al migdia. Trobareu tota la informació a la pàgina web oficial: www.laudatosiweek.org/es.

 

D'altra banda, també amb motiu d'aquesta efemèride, la Xarxa de Parròquies EcoSolidàries, que impulsa l’entitat Justícia i Pau, difon cada dia durant aquest mes de maig un missatge en clau de conversió ecològica. Són imatges senzilles i petites reflexions escrites, i en format àudio, per promoure el compromís amb la casa comuna entre les comunitats cristianes. Sota el lema «Laudato Si’ cada dia», els continguts es poden trobar al web i a les xarxes socials de la iniciativa: www.justiciaipau.org/ecoparroquies.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR