bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 11 de juny de 2020

Cases de colònies per viure l’estiu i el lleure en família

La Fundació Esplai Girona – Mare de Déu del Mont ha posat en marxa la iniciativa «Estiu i lleure en família», amb l’objectiu que durant aquests propers mesos tothom pugui gaudir d’uns dies de vacances a les cases de colònies de la fundació, pensant especialment en les dificultats en què es troben moltes famílies, i en les restriccions de moviment i de seguretat que continuen a causa de la pandèmia.

Les cases que s’ofereixen són Els Arcs i La Cot, a Santa Pau, i Sant Martí, a Sant Martí de Llémena. Els espais estan adaptats per a grups de famílies que vulguin una sortida de proximitat en l’entorn natural, gaudint d’activitats de lleure com tallers, excursions, vetllades, gimcanes, tardes de jocs... tant per als petits de la família com per passar-ho bé tots junts. 

Totes les cases de colònies disposen d’un equip educatiu de monitoratge que pot organitzar activitats puntuals si les famílies ho demanen, segons les necessitats i interessos de cada grup, sempre garantint la seguretat en tot moment, i amb instal·lacions que segueixen els protocols establerts de prevenció contra la COVID-19. D’altra banda, les cases es poden reservar amb servei de dret a cuina o pensió completa i grup de neteja durant l’estada.

Demaneu informació de preus, disponibilitat i propostes a casescolonies@fundacioesplaigirona.cat i/o al telèfon 972 24 93 25. També en trobareu més informació a www.fundacioesplaigirona.cat.

Cerca
Historial
imatge fons bottom