bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 15 de setembre de 2020

Comença el nou curs a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona

Ahir dilluns, 14 de setembre, es va estrenar el nou curs a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG) i les aules van tornar a rebre alumnes i professors. “El curs ha començat amb la il·lusió de poder-nos retrobar presencialment, després de sis mesos de no poder-ho fer a causa de la pandèmia” ha afirmat, satisfet, el director de l’ISCRG, Mn. Josep Casellas. “Amb la col·laboració de tots, professors, alumnes i personal administratiu, s'ha pogut començar el curs sense problemes”, destaca, alhora que afegeix que esperen que "no hi hagi complicacions en l'àmbit sanitari”. Amb tot, tenen presents totes les precaucions: “Hem adoptat les mesures de prevenció del coronavirus indicades per l'Ateneu Universitari Sant Pacià, al qual està vinculat el nostre Institut, i això ha requerit un esforç notable”.

Cal recordar que la lliçó inaugural tindrà lloc el dijous 24 de setembre, i anirà a càrrec de Mons. Carles Soler, bisbe emèrit de Girona, que tractarà el tema: «El Concili Provincial Tarraconense al cap de vint-i-cinc anys».

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR