bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 16 de setembre de 2020

Convivència d'inici de curs del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya

Una vintena de seminaristes del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya -entre els quals, els tres gironins- van participar, els dies 9, 10 i 11 de setembre en una convivència d'inici de curs al santuari de la Mare de Déu de Loreto, a Bràfim (Tarragona). Van estar acompanyats per Mons. Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i bisbe delegat per al Seminari; el rector, Mn. Javier Vilanova; el vicerector, Mn. Gabriel Casanovas, i el director espiritual, Mn. Jaume Gené.

El primer dia van tractar els eixos formatius del nou curs i van comptar amb un recés predicat per l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planellas, que després va presidir les vespres i la missa a la catedral. Posteriorment, el canonge Mn. Norbert Miracle els va oferir una visita detallada per la seu metropolitana i primada. L’endemà van visitar el Priorat, acompanyats pel nou rector del seminari de Tarragona, Mn. Josep Mateu, I van poder fer esport al pantà de Siurana. D’altra banda, van visitar la cartoixa d'Scala Dei i van participar en una missa a Gratallops, que va comptar amb el testimoni personal del rector, Mn. Antoni Rosario. Finalment, el dia 11, van programar la formació i els serveis del nou curs.

Enguany, els seminaristes gironins són:

  • Edgar Jaulent (Sant Feliu de Guíxols, 1975)
  • Lluc Juscafresa (Banyoles, 2001)
  • Josep Maria Busquets (Girona, 2000)

Els podreu conèixer una mica més a: http://seminaridegirona.com/seminaristes/

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR