bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 08 d'octubre de 2020

El moviment de gent gran Vida Creixent inicia el curs amb una trobada a Girona

El bisbe Francesc va presidir ahir dimecres l’obertura del curs del moviment cristià de gent gran Vida Creixent a l’església del Cor de Maria de Girona.

Després d’unes paraules de benvinguda per part de Pere Canaleta, president del moviment al nostre bisbat i fent referència al desenvolupament del curs condicionat pels efectes de pandèmia, va presentar a la germana Conxa Adell i Cardellach (a la fotografia), de la comunitat benedictina de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona, autora del guió de treball per aquest curs  del moviment i que porta per nom “L’harmonia de la teva vida”.

Es convida a reflexionar, debatre i posar en comú, diferents aspectes com ara els dons vitals rebuts, combatre els egoismes, la soledat i la llum etc. En la seva exposició va destacar el sentit del silenci fecund de la pregària i el sentit del descans.

El bisbe Francesc va presidir l’Eucaristia. En la seva homilia, va assenyalar la importància de la pregària del Parenostre que ha acompanyat les nostres vides com a cristians d’ençà d’infants. Va agrair també l’esforç de tots els que fan organitzar aquest curs en les parròquies on es fa present el moviment i, finalment va impartir la seva benedicció solemne. L’acte es va cloure amb el cant de l’himne de Vida Creixent.

Cerca
Historial
imatge fons bottom