bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 09 d'octubre de 2020

Els reptes de futur de l’educació en el temps lliure, en la darrera reunió dels bisbes de la CET

Ahir dijous, 8 d’octubre, es van reunir els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense al Seminari Conciliar de Barcelona, presidits per l’arquebisbe de Tarragona. Hi assitiren tots els seus membres llevat del cardenal arquebisbe de Barcelona.

A l’inici va entrar a saludar el bisbe auxiliar electe de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova, nomenat el passat dimarts dia 6. Els bisbes tractaren diversos temes com el treball realitzat per la Fundació Pere Tarrés aquest estiu i els reptes de futur de l’educació en el temps lliure, amb la presència dels Srs. Josep Oriol Pujol i Xavier Nus. També van rebre informació detallada sobre el moment de l’ensenyament concertat a Catalunya per part del P. Enric Puig s.j., Director de l’Escola Cristiana de Catalunya.

Finalment escoltaren les informacions sobre l’Ateneu universitari Sant Pacià, que ha estat fent un gran esforç perquè l’ensenyament universitari presencial sigui realment presencial o telemàtic. També van aprovar per unanimitat la versió catalana dels textos litúrgics de la Memòria lliure de Sta. Faustina Kowalska, que se celebrarà el 5 d’octubre.

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR