bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 27 de gener de 2021

Celebració de sant Francesc de Sales, patró dels periodistes i escriptors

La capella conventual de la Catedral de Girona va acollir, el divendres 22 de gener, la celebració de la festa de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes i escriptors, que s'esqueia el diumenge dia 24. La cerimònia, concelebrada per diversos capellans, va ser presidida pel bisbe Francesc, i va comptar amb l'assistència de diversos professionals de la comunicació gironins. «Avui demanem especialment que la comunicació, en totes les seves formes, sigui sempre un servei als nostres germans», va afirmar el bisbe Francesc durant la seva homilia, i va afegir que cal que «tot comunicador cerqui el bé de les persones». També va recordar que els mitjans «han de servir per informar, educar i crear opinió, distreure, contribuir a cercar el bé comú dels ciutadans, tot assegurant els drets de les persones».

Amb motiu de la crisi sanitària per la pandèmia, enguany no es va fer el tradicional esmorzar amb periodistes organitzat per l'Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR